elizeu-dias-ElMhtjzlR30-unsplash

Wie zijn wij

Rob Boekhout

Rob Boekhout

Ik ben Rob Boekhout en als Psychotherapeut/Gz-psycholoog verbonden aan Jouw-Werkplaats.Mijn werk is het in kaart brengen van de zorgen en moeilijkheden die een oorzaak kunnen zijn dat het nu even niet lekker loopt.Soms is dat een diagnose soms is dat een andere verklaring.Samen met kinderen/jongeren/ouders probeer ik een begrijpelijk verhaal te maken hoe het zo gekomen is dat de ontwikkeling is stil komen vallen of dat het niet optimaal verloopt. Daarvoor voeren we gesprekken en wordt er soms een test gedaan. Ik help om een plan van aanpak te maken samen met: een perspectief op school en of werk. Weer naar school, aan het werk zodat je met plezier jouw doelen kan bereiken

Jasper Boekhout

jasper

Ik ben Jasper Boekhout, werkzaam als psychomotorisch (Gezins) therapeut voor Jouw-Werkplaats. Onderdelen van mijn werk zijn

  • Psychomotorische therapie, een ervaringsgerichte behandelvorm gericht op het lijf.
  • Ambulante hulpverlening, ondersteuning bieden thuis. Voor het kind en zijn/haar ouders.
  • Verbinden en een vertaalslag maken tussen hulpverlening en onderwijs.

Verder geef ik verschillende trainingen waarin ik het onwijs leuk vind om kind/jongere te activeren door middel van doen, alleen of in een groep.

Geregistreerd bij de NVPMT en het register voor vaktherapie
Registratienummer: 110809

Jeroen Bouman

jeroen

Aangenaam! Mijn naam is Jeroen Bouman en binnen de werkplaats ben ik verantwoordelijk voor het onderwijskundigen arbeidstoeleidende stuk. Met het onderwijs, ouders en andere betrokkenen zoek ik naar ontwikkelmogelijkheden op het gebied van werk en onderwijs. Samen JouW doelen bereiken is meer dan 1+1.
Daarom kijken we naar leerstijl, leercapiciteit en talent om leeractiviteiten te bieden die passen bij de ontwikkeling van de jongeren in en met de omgeving.

Ontwikkelen doe jij samen!

Meer weten?

Stuur ons een bericht. We horen graag van je.