green-chameleon-s9CC2SKySJM-unsplash (1)

Visie & Aanpak

Diagnostiek

We zoeken met jou en jouw omgeving naar de vragen die er spelen. Door middel van diagnostiek komen we tot een plan van aanpak dat gericht is op jouw talenten en doelstellingen. Deze zoektocht geven we vorm met onze partner KJP Zorg.

Zorg

PMT is gericht op het activeren en ontwikkelen van sociale vaardigheden en weerbaarheid in groepsverband. Zelfvertrouwen, eigenwaarde en autonomie staan hierin centraal. Doormiddel van sport en spel werken we vanuit jouw lijf aan jouw ontwikkeling binnen een groep.

Onderwijs

Kinderen en jongeren zijn tot hun 18de levensjaar leerplichting. Relatie, competentie en autonomie vormen de basis voor ontwikkeling. Onderwijs begint bij vertrouwen in jezelf in de groep. We werken vanuit vaardigheden toe naar de inhoud en doen dit met behulp van maatwerktrajecten die vaak in samenwerking met scholen wordt vormgegeven.

Werk

Jongeren en jongvolwassenen die de stap naar werk willen zetten en hierbij ondersteuning zoeken kunnen bij ons deelnemen aan het geïntegreerde aanbod waarin toegewerkt wordt naar duurzame arbeidsvaardigheden.

Van samen naar zelfstandig!

Weer naar school, aan het werk en met plezier jouw doelen bereiken. Dit kan in het begin nog best spannend zijn. Daarom begeleiden wij jou ook tijdens jouw successen binnen onderwijs en/of werk.

Meer weten?

Stuur ons een bericht. We horen graag van je.